Ardei umpluţi cu brânză grecească

Cream Cheese Stuffed Peppadews 3 of 1 jpeg

Îi poţi servi ca aperitiv, iar gustul său este grozav, au o aromă dulce, picantă. Iată reţeta!

De ce ingrediente ai nevoie pentru ardei umpluţi cu brânză 300 g brânză grecească moale 2 căţei de usturoi busuioc cimbru oregano sare piper 10-15 ardei graşi, mai mici oţet piper boabe 10 g zahăr 4 foi de dafin

Cum prepari ardei umpluţi cu brânză

Cureţi şi speli ardeii.

Pui la fiert apă cu puţină sare, iar după ce dă în clocot, opreşti focul şi adaugi oţetul, piperul boabe, foile de dafin şi zahărul. Adaugi ardeii, îi acoperi şi îi laşi 15 minute pe foc. Îi scoţi şi îi laşi deoparte la răcit.

Separat, amesteci brânza cu usturoiul zdrobit, oregano, busuiocul şi cimbrul, până se încorporează uniform, apoi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Umpli fiecare ardei cu compoziţia de brânză, îi serveşti imediat sau îi poţi păstra mai mult timp, dacă îi pui la borcan şi îi laşi la frigider, acoperiţi cu ulei de măsline şi ierburi.

Sursa foto www.recipesbnb.com