Îi poţi servi ca aperitiv, iar gustul său este grozav, au o aromă dulce, picantă. Iată reţeta!

De ce ingrediente ai nevoie pentru ardei umpluţi cu brânză
300 g brânză grecească moale
2 căţei de usturoi
busuioc
cimbru
oregano
sare
piper
10-15 ardei graşi, mai mici
oţet
piper boabe
10 g zahăr
4 foi de dafin

Cum prepari ardei umpluţi cu brânză

Cureţi şi speli ardeii.
Pui la fiert apă cu puţină sare, iar după ce dă în clocot, opreşti focul şi adaugi oţetul, piperul boabe, foile de dafin şi zahărul. Adaugi ardeii, îi acoperi şi îi laşi 15 minute pe foc. Îi scoţi şi îi laşi deoparte la răcit.
Separat, amesteci brânza cu usturoiul zdrobit, oregano, busuiocul şi cimbrul, până se încorporează uniform, apoi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Umpli fiecare ardei cu compoziţia de brânză, îi serveşti imediat sau îi poţi păstra mai mult timp, dacă îi pui la borcan şi îi laşi la frigider, acoperiţi cu ulei de măsline şi ierburi.

Sursa foto www.recipesbnb.com

Loading...