Ardeii pot fi gătţi în fel şi chip. De la cea mai simplă variantă, pe grătar până la cei umpluţi cu carne. Dacă vrei, poţi încerca reţeta noastră, care este o variantă mai light.

Dificultate mică
Preparare 50'
5 porţii

Ingrediente

10 ardei graşi
250 g brânză vaci
250 g telemea de cavă
2 ouă
2-3 linguri smântână
3 linguri ulei
sare
piper
mărar
busuioc

Mod de preparare

Speli ardeii, decupezi căpăcelele cu codiţe şi-i cureţi de seminţe. Într-un vas pui brânza de vaci, dai telemeaua prin răzătoare, adaugi smântâna şi ouăle.

Potriveşti de sare şi de piper şi presari mărar şi busuioc. Amesteci bine ingredientele până obţii o pastă omogenă. Umpli ardeii cu amestecul şi pui capacele.

Cu o pensulă ungi fiecare ardei cu ulei şi apoi îi aşezi într-o tavă. Laşi la cuptor 30 de minute.

sursa foto: Photocuisine

Loading...