Aripioare cu ghimbir şi miere

1 captura de ecran din 2019 05 17 la 16 32 30 png png

Pentru aceste aripioare fragede, delicioase şi cu pielea crocantă, este bine să le marinezi peste noapte în frigideri şi să le laşi la temperatura camerei înainte să le găteşti. Poţi să le faci la grătar sau pe grillul din bucătărie.

Ingrediente:

24 de aripiroare 5 fire de ceapă verde 1 ardei chilli 5 linguri miere 2 linguri sos soia 1 bucăţică ghimbir 5 fire de cimbru

Mod de preparare:

Taie fin ceapa verde şi chilli, pune-le într-un bol cu mierea şi sosul de soia. Curăţă şi răzuieşte ghimbirul şi pune frunzele de cimbru în bol.

Adaugă aripioarele, acoperă-le bine pe fiecare cu sos apoi aşează-le într-o tavă. Pune restul de marinată peste ele şi lasă-le în frigider pentru 24 de ore.

Încinge grătarul sau tigaia grill şi pune aripioarele până pielea devine crocantă. Asigură-te că s-au gătit bine înăuntru. Serveşte cu cartofi prăjiţi şi o salată proaspătă.

https://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/ginger-honey-chicken-wings/

https://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/ginger-honey-chicken-wings/