Există unele ingrediente care-ţi permit să pregăteşti felurite mâncăruri. Aşa cum sunt aceste aripioare de pui caramelizate care se pot găti foarte uşor când e nevoie de ceva preparatpe fugă.

Ingrediente pentru aripioare de pui caramelizate

8 aripioare de pui
3 linguri miere
2 linguri ulei
100 ml supă de pui concentrată
sare

Mod de preparare pentru aripioare de pui caramelizate

Speli aripioarele, le ştergi cu şerveţele absorbante şi le pudrezi cu sare, după gust. Le aşezi într-un castron şi le laşi la rece 10-15 minute ca să se condimenteze uniform.
Ungi aripioarele cu miere de albine, folosind o pensulă, şi le aşezi într-o formă de Jena. Adaugi uleiul şi supa de pui şi introduci forma la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 35 de minute. Serveşti aripioarele frumos rumenite cu salată verde.

Loading...
Evaluează articolul