Aperitivele speciale sunt ideale pentru masa de Revelion. Aceste bunătăţi sunt un adevărat răsfăţ culinar.

Dificultate mică/Preparare: 15'/4 porţii

Ingrediente:

2 avocado bine coapte

4 linguri zeamă de lămâie

150 g file de hering marinat

200 g iaurt

50 g măsline verzi umplute

câteva fire de ceapă verde

boabe de piper roşu

1 lămâie

Mod de preparare:

Cureţi avocado de coajă, le tai pe jumătate, îndepărtezi sâmburii şi le stropeşti cu 2 linguri de zeamă de lămâie. Feliezi peştele şi-l amesteci cu măslinele şi cu ceapa verde tăiate rondele.

Combini iaurtul cu restul de zeamă de lămâie şi-l torni peste salata de peşte. Umpli fiecare jumătate de avocado cu acest amestec şi le decorezi, după  imaginaţie, cu felii de lămâie, boabe de piper roşu şi cu feliuţe de peşte.

FOTO: Profimedia

Loading...