Perfecte pentru micul dejun sau ca şi gustare între mese, bărcuţele cu ou şi cârnăciori sunt pur şi simplu delicioase. Încearcă-le şi tu!

Ingrediente

4 baghete medii rustice

200 g cârnăciori afumaţi

8 ouă

120 g smântână

230 g brânză, rasă

boia, după gust

ceapă verde tocată, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 176 °C. Tai baghetele pe mijloc, îndepărtând miezul până aproape de coajă, pentru a crea buzunarele pentru umplutură. Tai cârnăciorii afumaţi bucăţele.

Într-un bol, baţi ouăle uşor împreună cu smântâna. Combini cu celelalte ingrediente şi cârnăciorii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Torni uniform compoziţia în fiecare baghetă. Dai la cuptor aproximativ 25 de minute. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa http://flavorite.net

Loading...
Evaluează articolul