Bune pentru micul dejun sau ca gustare uşoară, bărcuţele cu ou şi bacon vor deveni cu siguranţă preferatele tale.

Ingrediente

2 cartofi copţi

50 g caşcaval ras

1 ardei gras tocat

1 mână de ciuperci tocate

4 fâşii de bacon rumenite

4 ouă

sare

piper

Mod de preparare – Bărcuţe din cartofi cu ou şi bacon

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai cartofii pe jumătate. Îi cureţi de miez, pe care îl amesteci cu ciupercile, ardeiul gras şi caşcavalul. Umpli jumătăţile de cartof cu această compoziţie.

Le aşezi într-o tavă şi spargi câte un ou în fiecare. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 20-30 de minute. Serveşti cu bucăţele de bacon crocant.

Sursa https://www.homeandplate.com

Loading...
Evaluează articolul