Un aperitiv colorat va fura mereu ochiul mesenilor şi va deschide pofta de mâncare.

De ce ai nevoie pentru biluţe de ceapă verde

200 g brânză de vaci

200 g telemea de oaie

200 g rucola

frunzele de la 2-3 fire ceapă verde

100 g măsline verzi feliate

piper

1 căţel usturoi

Pentru sosul de muştar

1 lingură muştar

2 linguriţe zeamă de lămâie

1 linguriţă ulei

1 linguriţă miere

sare

piper

Cum se prepară biluţe de ceapă verde

Dai brânza telemea pe răzătoare şi o amesteci cu brânza de vaci şi usturoiul pisat. Toci frunzele de ceapă verde. Formezi biluţe din compoziţia de brânză, le presari cu puţin piper şi le „îmbraci“ în ceapă verde.

Pentru sos, amesteci toate ingredientele. Aşezi pe farfurii biluţe de brânză, frunze de rucola, felii de măsline şi serveşti cu sos de muştar.

Loading...
Evaluează articolul