O reţetă delicioasă, biluţele din biscuiţi cu cacao şi nucă de cocos sunt desertul ideal în zilele de post.

Ingrediente

800 g biscuiţi
150 g pudră de cacao
50 g fulgi de cocos
50 g margarină pentru prăjituri sau unt de cacao alimentar
½ sticluţă esenţă de rom, opţional
200 g zahăr
4 pahare apă
2 pliculeţe zahăr vanilat

Mod de preparare – Biluţe din biscuiţi cu cacao şi nucă de cocos

Macini biscuiţii sau îi dai la blender. Îi amesteci într-un vas împreuna cu pudra de cacao şi zahărul vanilat. Pui apa la fiert şi topeşti zahărul în ea, până la omogenizare. Adaugi esenţa de rom, opţional. Încorporezi margarina sau untul de cacao.

Torni lichidul călduţ peste biscuiţi şi amesteci bine. Laşi deoparte 1 oră. Formezi biluţe de mărimea dorită pe care le dai prin nuca de cocos. Dai la rece 30 de minute înainte de servire.

Sursa http://lieselathome.com

Loading...