Cui nu îi place crema de brânză? Foloseşte-o ca umplutură pentru biscuiţi aperitiv.

Ingrediente:
300 g făină
1 praf de sare
3 linguriţe praf de copt
3 linguri lapte
1 ou
3 linguri ulei
2 linguri maioneză
150 g cremă de brânză
seminţe de susan, după gust

Mod de preparare - Biscuiţi cu cremă de brânză

Pui toate ingredientele uscate într-un bol. Baţi oul cu laptele şi uleiul şi dai deoparte o lingură din amestec. Încorporezi în compoziţia cu făină. Frămânţi aluatul, îl întinzi într-o foaie, apoi decupezi forme de mărime potrivită, cu ajutorul unui pahar.

Le ungi cu amestecul de ou păstrat. Dai la cuptorul încins 10-12 minute, până se rumenesc uşor. Laşi biscuiţii să se răcească puţin, apoi îi tai pe jumătate. Îi umpli cu crema de brânză amestecată cu maioneza. Decorezi cu seminţe de susan.

Loading...
Evaluează articolul