Cui nu îi place crema de brânză? Foloseşte-o ca umplutură pentru biscuiţi aperitiv.

Ingrediente:
300 g făină
1 praf de sare
3 linguriţe praf de copt
3 linguri lapte
1 ou
3 linguri ulei
2 linguri maioneză
150 g cremă de brânză
seminţe de susan, după gust

Mod de preparare - Biscuiţi cu cremă de brânză

Pui toate ingredientele uscate într-un bol. Baţi oul cu laptele şi uleiul şi dai deoparte o lingură din amestec. Încorporezi în compoziţia cu făină. Frămânţi aluatul, îl întinzi într-o foaie, apoi decupezi forme de mărime potrivită, cu ajutorul unui pahar.

Le ungi cu amestecul de ou păstrat. Dai la cuptorul încins 10-12 minute, până se rumenesc uşor. Laşi biscuiţii să se răcească puţin, apoi îi tai pe jumătate. Îi umpli cu crema de brânză amestecată cu maioneza. Decorezi cu seminţe de susan.

Loading...