Biscuiţii sunt foarte delicioşi, putând fi serviţi la micul dejun, ca gustare între mese sau în diverse combinaţii. Ciocolata şi untul de arahide adaugă biscuiţilor şi mai multă savoare, făcându-i foarte căutaţi.

Ingrediente

125 g făină

45 g cacao

½ linguriţă bicarbonat de sodiu

1 linguriţă praf de copt

170 g unt

130 g unt de arahide

200 g zahăr

2 ouă

170 g chipsuri de ciocolată

170 g chipsuri de unt de arahide

Mod de preparare:

Încălzeşti cuptorul.

Amesteci făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu şi praful de copt într-un castron.

În alt vas, mixezi untul cu zahărul şi untul de arahide până când devine o cremă omogenă şi uşoară. Încorporezi ouăle, câte unul, amestecând bine de fiecare dată. Adaugi amestecul de ingrediente uscate, chipsurile de ciocolată şi chipsurile de unt de arahide.

Tapetezi o tavă termorezistentă. Folosindu-te de o lingură, torni din compoziţie în tavă, din loc în loc, având grijă să laşi 5 cm spaţiu, pentru că amestecul va creşte la căldură. 

După aproximativ 20 de minute, biscuiţii sunt gata. Îi laşi să se răcească şi îi pui în recipiente închise etanş. Îşi păstrează calităţile până la 5 zile.

Sursa: allrecipes.co.uk/recipe

Foto: ukcdn.ar-cdn.com

Loading...