Biscuiţi cu cocos şi portocală

1 captura de ecran din 2019 08 01 la 14 34 24 png png

Încearcă aceşti biscuiţi delcioşi cu bucăţele de portocală şi aromă de cocos. Îi poţi servi cu gem de portocale şi un pahar de lapte cald dimineaţa, sau ca gustare.

Ingrediente:

125 g unt 2 linguriţe coajă de portocală 220 g zahăr 1 ou 90 g fulgi de cocos 300 g făină cu agent de creştere 2 linguri suc de portocale

Mod de preparare:

Mixează untul, coaja de portocale, zahărul şi oul într-un bol mediu. Adaugă cocosul, făina şi sucul de portocală. Formează biluţe din aluatul rezultat şi aplatizează-le. Pune biscuiţii într-o tavă cu hârtie de copt şi coace-i pentru 15 minute sau până s-au rumenit. Răceşte-i şi serveşte-i.