Cu siguranţă îţi aminteşti când prepara bunica ta acest desert. Sunt fragezi când le scoţi din cuptor, iar după 1-2 zile devin crocante.  Le poţi înmuia în ciocolată topită, în lapte sau cremă de vanilie.

De ce ai nevoie pentru fursecuri „limbi de pisică“

100 g făină

100 g zahăr pudră

100 g unt

3 albuşuri

1 linguriţă esenţă de vanilie

Cum se prepară fursecuri „limbi de pisică“

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă.

Mixezi zahărul la temperatura camerei cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Baţi spumă tare albuşurile. Adaugi jumătate din albuşuri, făina şi, la final, restul de albuş. Pui compoziţia în poş şi formezi fursecurile direct în tavă. Trebuie să aibă 6-7 cm lungime. Nu uita să laşi spaţii între ele.

Dai tava la cuptor până când se rumenesc pe margini fursecurile.

Sursa http://www.wandercooks.com

Loading...