Cele mai bune arome într-o singură bomboană! Ciocolată, dovleac crtemă de brânză într-o singură îmbucătură! Aşa am putea descrie aceste bomboane cu ciocolată albă şi dovleac. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la o simplă bomboană plină de aromele toamnei.

Bomboane cu ciocolată albă şi dovleac - Ingrediente (30-34 bomboane)

75 g cremă de brânză, moale
1 lingură zahăr pudră
2½ cană ciocolată albă, răzuită
¼ cană piure de dovleac
1 cană pesmet aromat
1 linguriţă condimente pentru dovleac
1 praf de sare

Bomboane cu ciocolată albă şi dovleac - Mod de preparare

Pui crema de brânză şi zahărul şi baţi până devine o compoziţie cremoasă. Topeşti jumătate de cană de ciocolată albă la bain-marie sau la microunde. Amesteci încontinuu.

Transferi într-un bol mare, adaugi piureul de dovleac şi amesteci bine. Apoi, adaugi pesmetul, condimentele şi puţină sare. Baţi până se amestecă bine toate ingredientele. Acoperi şi laşi la rece până se întăreşte suficient de mult cât să formezi biluţe. Asta ar însemna cam 2 ore.

Formezi biluţele (cam 1 linguriţă pentru fiecare biluţă). Le aşezi pe foaie de copt. Le acoperi şi le bagi la frigider 15-20 de minute sau până sunt destul de ferme.

Topeşti restul de 2 căni de ciocolată albă, tot la bain-marie sau microunde, într-un vas mic. Treci fiecare bomboană prin ciocolata albă şi le pui pe foaie de copt.
Poţi orna cu pesmet aromat dacă vrei, dar înainte să se întărească ciocolata. Dai la frigider, peste noapte.

sursa: http://cakescottage.com/

Cum să faci piure de dovleac. Cea mai simplă metodă

Tartă cu dovleac. Reţeta cea mai simplă

Cele mai bune negrese cu cremă de brânză şi piure de dovleac

Top 5 deserturi cu dovleac

Tort cu dovleac şi nuci

 

 

 

 

 

Loading...
Evaluează articolul