Delicate şi gustoase, aceste bomboane sunt gustarea ideală când ţi-e poftă de ceva dulce. Ambalate într-o cutie elegantă, ele pot fi oricând oferite cadou. 


  • Pregătire:30 min
  • Porții:40 bomboane
  • Gătire:1 h
  • Timp total:1 h 30 min
  • Categorie:desert, bomboane
Ingrediente
● 400 g ciocolată neagră
● 400 g ciocolată cu lapte
● 200 g mascarpone
● 100 g unt de arahide
● 100 g zahăr pudră
Mod de preparare
Pentru cremă, mixezi brânza mascarpone cu zahărul pudră, apoi adaugi untul de arahide.
 
Topeşti ciocolata neagră pe baie de aburi. Torni câte puţină ciocolată neagră lichidă în forme de bomboane şi le dai la frigider 10 minute. Peste stratul de ciocolată întinzi unul de cremă de arahide.
 
Topeşti ciocolata cu lapte pe baie de aburi. Acoperi bomboanele cu un strat de ciocolată topită cu lapte. Dai desertul la frigider o oră.
 
FOTO: Profimedia
Loading...
Evaluează articolul