Ananasul se numără printre cele mai aşteptate fructe exotice ale iernii. Zemos şi aromat, el va da un gust aparte acestor brioşe cu morcovi.

De ce ai nevoie pentru brioşecu morcovi şi ananaşi

200 g făină

100 ml ulei

2 ouă

1 linguriţă esenţă de vanilie

300 g făină

1 linguriţă praf de copt

1 linguriţă scorţişoară

1 praf de sare

200 g morcovi raşi

150 g dovlecei raşi

100 g ananas zdrobit şi scurs

200 g afine, bine scurse

Cum se prepară brioşele cu morcovi şi ananas

Dai drumul la cuptor şi tapetezi formele de brioşe. Mixezi zahărul, uleiul, ouăle şi vanilia până când se omogenizează.

Încorporezi făina, praful de copt, scorţişoara şi sarea. Omogenizezi, iar, la final, compoziţia trebuie să fie puţin mai tare. Încorporezi morcovii, dovleceii, ananasul şi afinele.

Pui compoziţie în formele de brioşe cât să le acoperi pe trei sferturi. Le dai la cuptor până când trec testul scobitorii. Le laşi să se răcească 10 minute, apoi le scoţi din tavă.

Sursa http://www.kurryleaves.net

Loading...
Evaluează articolul