Ideale pentru micul dejun sau mesele festive, brioşele cu ou, şuncă şi ceapă verde vor dispărea rapid din farfurii.

Ingrediente

6 felii şuncă

6 linguri brânză, rasă

2 legături ceapă verde

6 ouă

1 lingură lapte

ulei

sare

piper

Mod de preparare – Brioşe cu ou, şuncă şi ceapă verde

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Ungi o tavă de 6 brioşe cu puţin ulei. Aranjezi în fiecare formă câte o felie de şuncă, presând-o uşor pe margini. Adaugi câte 1 lingură de brânză.

Speli ceapa verde, o toci mărunt şi o presari peste brânză. Într-un bol, baţi oule împreună cu laptele, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia în tavă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoţi cu grijă brioşele din forme după ce s-au răcit puţin.

Sursa https://www.thespruceeats.com

Loading...