Brioşe cu rubarbă

briose cu rubarba jpeg

Când temperaturile urcă în termometru, parcă ai renunţa la deserturile copioase şi te-ai delecta cu ceva uşor şi răcoros. Încearcă reţeta pe care ţi-am pregătit-o!

Ingrediente

250 g făină 3 banane bine coapte 1 cană de rubarbă tăiată bucăţele 50 g stafide 1 ou 200 g iaurt 50 g ulei 2 linguriţe bicarbonat 1 vârf cuţit de sare

Mod de preparare

Amesteci făina cernută cu sarea şi bicarbonatul. Separat omogenizezi iaurtul, oul, uleiul şi pui făina. Adaugi bananele descojite şi pasate cu o furculiţă, stafidele şi bucăţelele de rubarbă. Pui compoziţia în forme de brioşe şi le dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 25 de minute.