Brioşe de cartofi cu pui

1 briose cascaval ciuperci jpg jpeg

O gustare completă şi sănătoasă: brioşe sărate, pe care le poţi prepara rapid pentru cei mici, dar care sunt foarte bune şi a doua zi, la pachet.

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 200 g piept pui fiert
  • 100 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 150 g făină
  • sare, piper, după gust
  • busuioc, pentru decor

Speli cartofii, îi fierbi în coajă, îi cureţi ţi îi pasezi. Adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe, caşcavalul ras, ceapa mărunţită, ouăle bătute cu sare şi piper şi făina. Omogenizezi compoziţia şi o torni în forme de brioşe, pe care le coci la foc mediu până se rumenesc.

Le decorezi cu frunze de busuioc. 

Citeşte şi

Reţeta originală de brioşe

Reţeta originală de brioşe