Bruschete cu haloumi şi avocado

1 captura de ecran din 2019 07 26 la 16 55 04 png png

Răsfaţă-ţi papilele gustative cu aceste bruschete delicioase şi proaspete cu haloumi şi avocado. Sunt o gustare incredibilă, un prânz uşor sau un aperitiv creativ pentru o cină deosebită. Tu alegi.

Ingrediente:

2 baghete franţuzeşti Ulei de măsline 500 g brânză haloumi 3 avocado medii 1 ceapă roşie 400 g roşii cherry 2 linguri zeamă de lămâie 2 căţei de usturoi 40 g rucola

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 180 de grade. Tapetează o tavă cu foaie de copt. Taie baghetele felii destul de groase şi unge-le cu ulei de măsline. Pune feliuţele pe tavă şi coace-le, dacă e nevoie, în două tranşe pentru 6-7 minute sau până se rumenesc.

Taie brânza haloumi în feliuţe şi lasă-le pe un şervet absorbant pentru câteva minute. Pisează avocado şi amestecă-l cu ceapa roşie tocată fin, zeama de lămâie, roşiile tocate cubuleţe, sare şi piper.

Pune puţin ulei într-o tigaie grill şi prăjeşte feliile de brânză. Scoate pâinea de la cuptor, curăţă usturoiul şi unge fiecare felie de pâine cu un căţel de usturoi tăiat în jumătate, apoi pune câte o lingură de avocado pisat pe fiecare felie, brânza haloumi şi rucola. 

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/haloumi-and-avocado-bruschetta-28734

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/haloumi-and-avocado-bruschetta-28734