Prima Conferinţă Naţională a Bucătarilor din  România, organizată de Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din România, se va desfăşura în 19 septembrie 2018  la Hotel ARO PALACE  din Braşov, sub înaltul patronaj al Ministrului Turismului şi al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale din România.

Prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Bucătarilor din România - CNBR -este un eveniment pentru profesioniştii din industrie. Sesiunile de dezbateri, live-demo-urile vor aborda problemele actuale şi inovaţiile din industria gastronomică şi ospitalieră din România. La eveniment sunt aşteptaţi  bucătari,  patiseri, somelieri, Maître d'Hôtel, ciocolatieri.

Conferinţa Naţională a Bucătarilor din  România vrea să devină un veritabil centru pentru lumea culinară fiind concepută pentru a instrui şi inspira viitoarea generaţie de profesionişti.

La această conferinţă sunt invitaţi şi profesionişti din străinătate şi este organizată pe fondul vidului comunicării reprezentanţilor artei culinare din România. Ridicarea gătitului de la rangul de „obligaţie conjugală” la statutul de “artă“ presupune schimbarea unei mentalităţi împământenite.

Loading...