În piaţă, ne fac cu ochiul de pe fiecare tarabă. Alege csă prepari această reţetă de budincă de fasole verde.

Ingrediente (1 tavă)

600 g fasole verde
350 ml smântână
400 ml lapte
6 ouă
6 linguriţe făină
35 g unt
sare
piper
6 ouă fierte
150 g caşcaval
bacon rumenit

Mod de preparare

Baţi ouăle cu făina, torni laptele şi smântâna lichidă, pui jumătate din cantitatea de caşcaval răzuit, amesteci uşor şi adaugi fasolea, sare şi piper, după gust. Torni jumătate din compoziţie într-o tavă unsă cu unt. Aşezi deasupra felii din ouăle fierte, apoi restul de compoziţie de fasole verde. Dai la cuptorul încins 20 de minute. Cu 5 minute înainte de a scoate tava din cuptor, presari şi restul de caşcaval şi fâşii de bacon rumenit. O tai numai după ce s-a răcit.

Loading...
Evaluează articolul