Burger umplut cu brânză
Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce poţi găti cu carnea tocată pe care o ai la congelator, îţi venim în ajutor! Iată o reţetă interesantă de burger!
Pentru 1 porţie
Timp de preparare: 1h
Dificultate: medie
Ai nevoie de
300 g carne tocată
1 ceapă
2 căţei usturoi
1 ou
1 lingură pesmet
1 felie brânză telemea
câteva fire pătrunjel
sare
piper
ardei copţi
ciuperci la grătar
Pasul 1
Tai ceapa mărunt, iar usturoiul îl zdrobeşti. Amesteci carnea tocată cu ceapa, usturoiul, pesmetul, oul şi cu firele de pătrunjel tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Pasul 2
Întinzi compoziţia formată pe o folie de aluminiu unsă cu puţin ulei. Atenţie! Ai grijă ca să aşezi carnea pe partea mată a foliei, nicidecum pe cea lucioasă!
Pasul 3
În mijlocul cărnii pui telemeaua, împătureşti folia şi îi asiguri marginile.
Pasul 4
Încingi grătarul, aşezi carnea şi o coci, la foc mic, câte 15 minute, pe fiecare parte.
Serveşti burgerul alături de ardei copţi.