Cârnăciori afumaţi cu legume
O masă gustoasă, simplă şi uşor de preparat este fix ceea ce ai nevoie atunci când nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie. Reţeta de cârnăciori afumaţi cu legume nu necesită prea multă bătaie de cap şi este gata în mai puţin de o oră.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cârnăciori afumaţi cu legume
2 linguri ulei de măsline
600 g cârnat afumat
450 g cartofi
450 g fasole verde
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti cârnăciori afumaţi cu legume
Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Ungi o tavă tapetată, uniform, cu puţin ulei de măsline. Aşezi în ea cartofii feliaţi rondele şi fasolea verde, torni restul de ulei peste ele şi condimentezi cu sare şi piper. Dai la cuptor 20 de minute. Adaugi cârnăciorii afumaţi, tăiaţi bucăţele, şi mai laşi încă 5 minute. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa http://www.meatloafandmelodrama.com