Cartofi cu ceapă verde la cuptor
Ştim că vă plac cartofii ca garnitură. Pentru că vreţi să încercaţi cât mai multe şi diverse gusturi, am pregătit pentru voi o reţetă de cartofi cu ceapă verde la cuptor.
Cartofi cu ceapă verde la cuptor - Ingrediente
1 kg cartofi potriviţi ca mărime 150 g caşcaval 2 fire ceapă verde 1 ou 2 căţei de usturoi ulei pentru uns tava sare piper
Cartofi cu ceapă verde la cuptor - Mod de preparare
Se fierb cartofii în coajă în apă cu sare, se taie pe jumătate şi se scobesc pe mijloc cu o linguriţă. Miezul scos se pasează şi se amestecă cu caşcavalul ras, cu ceapa tocată
mărunt, usturoiul pisat, oul, sare şi piper. Se umplu cartofii cu amestecul obţinut, se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se coc în cuptorul bine încins circa 20 de minute.