Ştim că vă plac cartofii ca garnitură. Pentru că vreţi să încercaţi cât mai multe şi diverse gusturi, am pregătit pentru voi o reţetă de cartofi cu ceapă verde la cuptor.

Cartofi cu ceapă verde la cuptor - Ingrediente

1 kg cartofi potriviţi ca mărime
150 g caşcaval
2 fire ceapă verde
1 ou
2 căţei de usturoi
ulei pentru uns tava
sare
piper

Cartofi cu ceapă verde la cuptor - Mod de preparare

Se fierb cartofii în coajă în apă cu sare, se taie pe jumătate şi se scobesc pe mijloc cu o linguriţă. Miezul scos se pasează şi se amestecă cu caşcavalul ras, cu ceapa tocată
mărunt, usturoiul pisat, oul, sare şi piper. Se umplu cartofii cu amestecul obţinut, se aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se coc în cuptorul bine încins circa 20 de minute.

Loading...