Cartofi noi cu usturoi

2 shutterstock 665093572 jpg jpeg

O reţetă pe care o vei adora. Cine rezistă în faţa cartofilor noi cu usturoi şi ierburi? Fie că îi serveşti cu iaurt sau ca garnitură la un preparat cu carne,aceşti cartofi mici vor fi vedetele oricărei cine.

Ingrediente:

1 kg cartofi noi mici

1 legătură usturoi verde

4-5 linguri ulei de măsline

sare, piper

1/2 linguriţă oregano uscat

1 legătură mărar proaspăt

Mod de preparare:

Spală bine cartofii. Pune-i într-un castron şi stropeşte cu ulei, apoi pune toate condimentele şi ai grijă să fie acoperiţi de condimente. Pune totul într-un vas termorezistent şi transferă la cuptor, la 180 de grade C. După 30 de minute, adaugă usturoiul verde mărunţit şi mai lasă 5 minute, până ce cartofii sunt aurii. Presară mărar şi serveşte.

FOTO: Shutterstock