Mmmm...Numai gândul la el şi ne face să salivăm deja. pe voi nu?

Ingrediente

150 g caşcaval

50 g unt

1 ou

50 ml lapte

2 linguri făină

Pentru sos

4 linguri smântână

1 căţel usturoi

Mod de preparare

Din făină, lapte şi oul bătut faci o compoziţie ca de clătite. Tai caşcavalul în felii groase cam de 1 cm şi le dai prin amestecul de la punctul 1. Într-o tigaie topeşti untul şi apoi aşezi feliile de caşcaval în tigaie. Le laşi 2-3 minute, apoi, cu o lamă de cuţit sau o spatulă, le întorci pe partea cealaltă şi mai laşi 2-3 minute să se rumenească.

Se servesc imediat, fierbinţi, cu garnitură de cartofi fierţi şi salată la alegere şi, după gust, cu sos de smântână cu usturoi.

sursa foto: Shutterstock

Loading...