Cea mai bună conopidă gratinată

conopida gratinata jpeg

Nu ai nevoie de prea multe ingrediente şi nici de prea mult în bucătărie pentru a prepara cea mai bună conopidă gratinată. Dacă te gândeşti că ai nevoie de doar 30 de minute, poţi să crezi chiar că ai făcut o afacer bună, pentru buna organizare a timpului tău.

Cea mai bună conopidă gratinată - Ingrediente (1 tavă)

1 conopidă 2 ouă 200 g caşcaval ras 4 frunze busuioc sare piper unt, pentru uns tava

Cea mai bună conopidă gratinată - Mod de preparare

Fierbi conopida, cam 5 minute, ruptă bucheţele în apă cu sare, apoi o laşi la scurs. Ungi o tavă cu unt şi aşezi în ea bucheţelele de conopidă amestecate cu 150 g de caşcaval, apoi torni ouăle bătute cu frunzele de busuioc, cu piper şi sare , după gust, şi presari restul de caşcaval. Dai la cuptorul încins până când se gratinează.

Budincă de conopidă cu brânză

Budincă de conopidă cu brânză

Conopidă pane

Conopidă pane

Mâncare de conopidă cu cartofi

Mâncare de conopidă cu cartofi