Nu ai nevoie de prea multe ingrediente şi nici de prea mult în bucătărie pentru a prepara cea mai bună conopidă gratinată. Dacă te gândeşti că ai nevoie de doar 30 de minute, poţi să crezi chiar că ai făcut o afacer bună, pentru buna organizare a timpului tău.

Cea mai bună conopidă gratinată - Ingrediente (1 tavă)

1 conopidă
2 ouă
200 g caşcaval ras
4 frunze busuioc
sare
piper
unt, pentru uns tava

Cea mai bună conopidă gratinată - Mod de preparare

Fierbi conopida, cam 5 minute, ruptă bucheţele în apă cu sare, apoi o laşi la scurs. Ungi o tavă cu unt şi aşezi în ea bucheţelele de conopidă amestecate cu 150 g de caşcaval, apoi torni ouăle bătute cu frunzele de busuioc, cu piper şi sare , după gust, şi presari restul de caşcaval. Dai la cuptorul încins până când se gratinează.

Budincă de conopidă cu brânză

Conopidă pane

Mâncare de conopidă cu cartofi

Loading...