O reţetă pe placul tuturor, această lasagna este simplu de făcut şi extrem de gustoasă. Îţi vor ieşi în jur de 6 porţii, aşa că o poţi face cu succes pentru musafiri.

Ingrediente:

500 g carne de vită tocată
1 pasată de roşii cu busuioc
6 foi de lasagna
1 cutie de brânză ricotta
100 g brânză mozarella
sare
piper
boia dulce
Pudră de usturoi


Mod de preparare:

Găteşte carnea de vită într-o tigaie la foc potrivit şi amestecă până se sfărâmă bine. Adaugă sare, piper, boia dulce şi pudră de usturoi. Adaugă apoi pasata de roşii şi lasă să fiarbă.

Într-o tavă, pune o lingură din carne, trei foi de lasagna, jumătate de cutie de brânză ricotta, jumătate din cantitatea de brânză mozarella. Repetă procedeul şi la final pune sosul şi carnea, iar deasupra mozarella rasă.

Adaugă o cană de apă fiartă printre marginile tăvii. Acoperă tava cu folie de aluminiu şi las-o în cuptor pentru 45 de minute.  Îndepărtează folia şi mai las-o 10 minute. Scoate lasagna şi serveşte-o cu o salată verde.

Loading...