Pentru cel mai bun pandişpan cu zmeură, fructul trebuie să fie ferm, cu o culoare vie atunci când îl cumperi. Poate fi păstrată 1-2 zile la temperatura camerei, în funcţie de cât de coaptă este, şi cel mult o săptămână la frigider.

Cel mai bun pandişpan cu zmeură - Ingrediente

300 g zmeură
8 ouă
8 linguri zahăr
8 linguri de făină
1 praf de sare

Pentru tavă
50 g unt
1 lingură făină

Pentru decor
100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie

Cel mai bun pandişpan cu zmeură - Mod de preparare

Baţi albuşurile spumă cu un praf de sare până se întăresc uşor şi apoi adaugi zahărul bătând în continuare să se facă o spumă tare, ca pentru bezele. Pui gălbenuşurile şi făina şi amesteci uşor. Torni aluatul în tava unsă cu unt şi presărată cu făină şi aşezi zmeura. Coci prăjitura 40 de minute, laşi să se răcească în tavă şi serveşti presărată cu zahăr pudră.

Cel mai gustos pandişpan cu prune

Pandişpan de post cu nuci şi stafide

Pandişpan pufos cu fructe

Loading...
Evaluează articolul