Acum poţi să le faci celor mici o bucurie, preparându-le aceste bomboane delicioase cu alune. Uşor de preparat, micuţele bomboane sunt de-a dreptul irezistibile.

Ingrediente

100 g alune de pădure
250 g făină
200 g unt
20 g zahăr
1 gălbenuş
1 zahăr vanilat
zahăr pudră

Mod de preparare

Amesteci untul cu gălbenuşul, zahărul şi zahărul vanilat, adaugi făina şi frămânţi un aluat pe care îl laşi să se odihnească 15 minute la rece, apoi îl împarţi în bucăţi de aceeaşi mărime. Pui în mijlocul fiecăreia câte o alună, modelezi bomboanele şi le aşezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. O dai la cuptor (preîncălzit) 10 minute. Cât sunt calde, le tăvăleşti prin zahăr pudră şi le laşi să se răcească.

Bomboane cu ciocolată albă şi dovleac

Bomboane de casă cu alune

Bomboane de ciocolată cu migdale FOTO

Loading...
Evaluează articolul