Noi îţi recomandăm să le serveşti cât sunt calde, deoarece atunci sunt cele mai bune. Dar nici când se vor răci nu vor sta prea mult pe platou.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu ciocolată

115 g unt

100 g zahăr

2 ouă

400 g făină

1 plic praf de copt

300 g ciocolată cu lapte

150 g iaurt simplu

fulgi de migdale, pentru decor

Cum se prepară brioşele

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie în formele de brioşe. Toci ciocolata cât mai mărunt. Topeşti untul, apoi îl amesteci cu zahărul şi amesteci până când se dizolvă acesta din urmă. Adaugi ouăle, apoi făina combinată cu praful de copt, ciocolata şi iaurtul.

Pui compoziţia în forme, cât să le umpli pe trei sferturi, apoi dai tava la cuptor până brioşele trec testul scobitorii. Dacă vrei, poţi păstra 50 de g de ciocolată, pe care să o topeşti şi să decorezi brioşele cu ea. Le presari cu fulgi de migdale.

Sursa http://www.taniaskitchen.co.nz

Loading...