Noi îţi recomandăm să le serveşti cât sunt calde, deoarece atunci sunt cele mai bune. Dar nici când se vor răci nu vor sta prea mult pe platou.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu ciocolată

75 g unt

100 g zahăr

2 ouă

300 g făină

1 plic praf de copt

200 g ciocolată cu lapte

150 g iaurt simplu

fulgi de migdale, pentru decor

Cum se prepară brioşele

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie în formele de brioşe. Toci 150 g ciocolată cât mai mărunt. Topeşti untul, îl laşi la răcorit apoi îl amesteci cu zahărul şi cu ouăle bătute. Când compoziţia e omogenă, încorporezi făina amestecată cu praful de copt, apoi ciocolata mărunţită.

Pui compoziţia în forme, cât să le umpli pe trei sferturi, apoi dai tava la cuptor până brioşele trec testul scobitorii. Topeşti cele 50 de g de ciocolată păstrată şi decorezi brioşele cu ea. Le presari cu fulgi de migdale.

 

 

Loading...