Ingrediente: 400g şuncă, 6 felii franzelă, 200g caşcaval, 4 ouă, 70g unt, 6 linguri lapte, 4 fire ceapă verde, pătrunjel, mărar verde, sare, piper

Mod de preparare:
Număr porţii: 4
Timp de preparare: 45 min
Dificutate: mică

Stropeşti feliile de pâine cu lapte, apoi le tai cuburi. Tai cubuleţe şunca şi caşcavalul şi le amesteci. Separat, baţi ouăle, adaugi ceapa verde, şi verdeaţa, tăiate bucăţi, adaugi sare şi piper şi torni compoziţia peste celelalte ingrediente.

Amesteci uşor, ca să nu se sfărâme ingredientele. Ungi o formă de chec cu unt, torni compoziţia preparată, adaugi restul de unt şi introduci forma în cuptorul bine încins, pentru circa 30 de minute, la temperatură potrivită.

Tai checul felii, după răcire.

Loading...