O crema fina, fina in care  branza si crema Fineti se amesteca pentru a se aseza apoi pe un pat crocant de biscuiti...in care, evident, punem si putina crema Fineti.

Va garantam ca este foarte usor de facut si se incadreaza la genul de desert care nu apuca a doua zi in frigider :).

  • Ingrediente:

Blat: 250g biscuiti (dupa preferintadigestivi sau cacao), 80 - 100g unt topit

Crema: 200g Fineti (o cutie), 320g crema de branza tartinabila ex. Philadelphia sau alt tip, 4 linguri zahar pudra, 400g frisca, cacao sau fulgi de migdale pentru ornat

  • Preparare:

Blat:

Baza se realizeaza din amestecul dintre biscuitii sfaramati si untul topit.

Se tapeteaza fundul unei tortiere cu inel detasabil, cu amestecul de biscuiti cu unt.

Se lasa la frigider pana se prepara crema.

Crema:

Crema de branza, la temperatura camerei  se spumeaza cu zaharul pudra, la viteza potrivita a mixerului.  Apoi se adauga treptat Fineti tot la temperatura camerei si frisca batuta bine.

Se pune peste blat si se da la rece cateva ore, minim 4. Inainte  de servire se pune la congelator aprox.  20-30 min.

Poftabuna!

Loading...