Simplu de preparat şi cu un gust deosebit, cheesecake-ul cu fructe te va cuceri pe loc! Dacă vrei să îl prepari, doamna Felicia Vanea, din Bucureşti, îţi dezvăluie reţeta.

Ingrediente pentru cheesecake cu fructe

Pentru blat

350 g făină

2 linguriţe praf de copt

80 g zahăr

1 ou

1 praf de sare

170 g margarină

Pentru umplutură

750 g brânză de
vaci

185 g zahăr

70 g margarină

3 ouă

65 g făină

esenţă de vanilie, după gust

cireşe

coacăze negre

zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare cheesecake cu fructe

Pentru blat, amesteci toate ingredientele şi frămânţi un aluat omogen pe care-l înfăşori în folie şi îl dai la
rece 30 de minute. Întinzi aluatul şi îl aşezi într-o formă de tartă tapetată, inclusiv pe pereţi.

Pentru umplutură, mixezi margarina cu zahărul, încorporezi ouăle, unul câte unul, adaugi făina în ploaie
şi, la final, brânza de vaci. Mixezi şi omogenizezi în compoziţie esenţa. Răstorni umplutura în tavă, presari jumătăţi de cireşe şi coacăze, după gust.

Dai tava la cuptorul încins, în prealabil, 50-55 de minute, la foc mediu. Când s-a răcit, decorezi prăjitura
cu zahăr pudră, după gust.

Loading...