Absolut delicioase! Cu un gust atrăgător la orice masă din zi!

Ingrediente (16 chiftele)

500 g piept de pui
2 ouă
500 ml ulei
1 ceapă
2-3 fire ceapă verde
1 morcov
mărar
pătrunjel
sare
piper
100 g făină sau pesmet

Mod de preparare

Speli carnea, îndepărtezi pieliţa şi o dezosezi.O treci prin maşina de tocat sau o mărunţeşti în blender. Speli morcovul, îl cureţi şi îl dai prin răzătoarea mică. Ceapa o cureţi şi o tai în patru, în vreme ce pe cea verde o cureţi, o speli şi o toci mărunt. Le adaugi pe toate în blender peste pui, împreună cu pătrunjelul şi mărarul spălate şi tocate. Adaugi şi ouăle şi potriveşti de sare şi piper. Amesteci.

Încingi uleiul într-o tigaie. Formezi cu mâna umedă chifteluţe din compoziţie şi le dai prin făină sau pesmet. Le prăjeşti pe ambele părţi şi le scurgi apoi pe un şervet absorbant pentru îndepărtarea surplusului de ulei.

Loading...