Cititoarea noastră Chirita Ionela Madalina din judeţul Olt ne propune o reţetă de ciorbă de ştevie şi măcriş delicioasă şi hrănitoare. Este o reţetă simplă şi ne garantează că acest preparat conţine cele mai nutritive ingrediente pe care le putem găsi primăvara.

Ingrediente pentru ciorbă de ştevie şi măcriş:

2 legături ştevie

1 legătură macriş

1 ceapă 

2 linguri roşii în bulion 

fidea

 2 l apă

50ml ulei.

1vârf de cuţit cu sare

piper

Mod de preparare ciorbă de ştevie şi măcriş:

Se spală măcrişul si ştevia si li se îndepartează nervurile. Se pun la fiert în apă cu puţină sare.Separat în ulei se pune ceapa tocată mărunt la călit, când este calită se pune în oală, apoi punem roşiile în bulion şi lăsăm să fiarbă. Spre final punem fideaua şi lăsăm să se fiarba.t

Loading...