Carnea de porc este nelipsită de la mesele de Sărbători. Încearcă costiţele apetisante, glazurate cu muştar şi miere.

Ingrediente
1 kg coaste de porc
1 linguriţă sare grunjoasă
½ linguriţă piper măcinat grosier
1 linguriţă coriandru măcinat
1 linguriţă cimbru
1 linguriţă rozmarin
1 linguriţă chimion măcinat
3 căţei usturoi
1 ceapă rasă
Pentru glazură:
2 linguriţe muştar iute
2 linguri miere

Mod de preparare - Costiţe de porc

Combini, într-un bol, toate condimentele cu ceapa şi cu usturoiul zdrobit. Condimentezi coastele, le înveleşti în folie alimentară şi le laşi la frigider de seara până dimineaţa. Pentru glazură, freci muştarul cu mierea şi laşi deoparte.

Scuturi de condimentele în exces, apoi aşezi costiţele pe grătarul bine încins. După 10-12 minute, le întorci şi le mai ţii încă 10 minute. Le ungi de fiecare dată cu glazură şi le ţii până când carnea e rumenită.

Loading...