Cartofii la cuptor pot fi o garnitură perfectă pentru orice moment al zilei, pentru orice mâncare, însă îţi propunem o reţetă inedită, pe cre o vei adora.

Ingrediente necesare pentru cartofi la cuptor:

- un kilogram de cartofi
- trei linguri de maioneză
- doi căţei de usturoi
- câteva ramuri de oregano
- sare şi piper, după gust.

Mod de preparare cartofi la cuptor:

Într-un bol mic, amestecă bine maioneza cu căţeii usturoiul tăiat mărunt, cu frunzele de oregano şi cu sare şi piper, după gust.

Curăţă cartofii şi spală-i bine, după care taie-i felii groase de câţiva mm. Fierbe-i timp de zece minute, scurge-i şi aşteaptă să se răcească.

Ulterior, pune cuptorul la preîncălzit, iar într-o tavă de copt aşază o folie de copt şi unge-o uşor cu unt. Adaugă cartofii şi amestecă-i cu dressing-ul pregătit.

Pune totul la cuptor şi găteşte totul până când cartofii vor fi fragezi.
Serveşte-i cu pui pe grătar ori cu murături.
Poftă bună!
 

Loading...