Bomboane
Ungureanu Ioana din Slatina, Olt, ne-a trimis această reţetă pe care trebuie s-o încercaţi neaparat! Mulţumim, Gabriela. Nu uitaţi că aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
1 pachet unt 250gr zahăr pudră 200 gr lapte praf 2 pliculeţe zahăr vanilat 250 gr nucă cocos alune de pădure
Mod de preparare:
Se freacă untul spumă cu zahărul,se adaugă laptele praf şi jumătate din nuca de cocos. Amestecăm cât putem de bine şi lăsăm compoziţia la rece în frigider 30 de minute.
Formăm bomboanele în mijlocul cărora punem câte o alună şi le dăm prin cocosul rămas. Le lăsăm la frigider să se întărească.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.