Doboş cu şuncă presată şi caşcaval

Ghita Elena Bucuresti cititoare jpeg

Îi mulţumim doamnei Ghiţă Elena din Bucureşti pentru această reţetă simplă de „tort“ Doboş cu şuncă presată şi caşcaval.

Ingrediente

150 g caşcaval feliat 150 g şuncă presată 40-50 g unt roşii cherry

Preparare

Pe un capac pui o folie alimentară, pe care aşezi prima felie de caşcaval pe care o ungi cu unt, pui o felie de şuncă presată, apoi iar caşcaval uns cu unt şi tot aşa, până termini toate feliile.

Presezi uşor cu mâna şi le acoperi cu folie alimentară, iar după aceea le dai la rece 2-3 ore.

Scoţi din frigider, îndepărtezi marginile neuniforme, după care tai în formă de dreptunghi sau pătrate. Deasupra pui jumătăţi de roşii cherry.

image


Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg