Pulpă de porc cu portocale

Pulpa2 jpeg

Această reţetă cu pulpă de porc cu portocale am primit-o de la cititoarea noastră Laurenţa Daniela Cornea din Bucureşti. Vă mulţumim! Aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

1 kg pulpă de porc 2 portocale 3 căţei usturoi sare, piper boia de ardei oregano rozmarin ulei 100 ml vin 100 ml apă

pulpă de porc

Mod de preparare:

Speli carnea şi o ştergi bine de apă. Speli bine şi portocalele şi le dai coaja pe răzătoarea mică. Pisezi usturoiul şi-l amesteci cu sare, piper , coajă de portocale, boia de ardei, rozmarin, oregano, puţin ulei.

Acoperi carnea cu amestecul de condimente, o pui într-un vas termorezistent uns cu ulei. Acoperi cu folie alimntară şi dai la rece. Scoţi tava de la rece şi adaugi zeama de la 1 portocală, 100 ml de vin şi 100 ml apă, acoperi cu folie de aluminiu.

Pui pulpă de porc cu portocale în cuptorul încălzit, o laşi circa 1 oră. Spre final, îndepărtezi folia şi mai laşi tava în cuptor, să se rumenească carnea deasupra. Laşi pulpă de porc cu portocale să se răcească 10 minute înainte să feliezi.

pulpă de porc

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Rulada din pulpa de porc

Rulada din pulpa de porc

Pulpa de porc cu fasole

Pulpa de porc cu fasole

Rulada exotica din pulpa de porc

Rulada exotica din pulpa de porc