Tort cu căpşuni, kiwi şi afine

Îi mulţumim doamnei Rebeca Uta, din judeţul Dâmboviţa, Vulcana-Băi, pentru această reţetă apetisantă de tort cu căpşuni, kiwi şi afine.
Ingrediente
600 g pişcoturi
6 gălbenuşuri
200 g zahăr
70 ml lapte
300 g unt
30 g cacao
300 ml smântână 30% grăsime
căpşuni, kiwi, afine, după gust
Mod de preparare
Pentru cremă, baţi gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, aproximativ 10 minute, apoi adaugi laptele. Aşezi pe baie de aburi şi amesteci continuu până se îngroaşă şi, cu un minut înainte de a opri focul, adaugi cacaua, apoi o dai la rece. Separat, mixezi untul ţinut la temperatura camerei, apoi îl încorporezi în gălbenuşuri la viteză mică.
Pentru decor, baţi smântâna cu restul de zahăr până se întăreşte.
Aşezi pe un platou un strat de pişcoturi, îl acoperi cu jumătate din crema de gălbenuşuri, apoi pui iar un strat de pişcoturi, cremă, iar ultimul strat trebuie să fie pişcoturi. Îl îmbraci în frişca bătută şi îl decorezi cu fructe. Îl ţii la frigider 5 ore.