Tort cu iaurt

tort cu iaurt cititori jpeg

Îi mulţumim doamnei Tabara Mariana pentru această reţetă apetisantă de tort cu iaurt.

Ingrediente

1 găletuşă de iaurt 500 ml frişcă 28 linguri zahăr 3 plicuri de gelatină opţional: fructe din compot, cacao, ciocolată, colorant alimentar

Cum se prepară tortul cu iaurt

Pui gelatina la înmuiat în apă sau suc din compot. Baţi frişca cu mixerul până se întăreşte. Baţi iaurtul cu zahărul, apoi le amesteci bine şi pui puţin câte puţin din gelatina preparată pe foc. Amesteci uşor ingredientele. Pui celofan pe fundul unei tăvi, torni compoziţia, nivelezi bine, strângi celofanul peste tort şi îl dai la rece până a doua zi.

Desfaci folia, răstorni tortul pe un platou şi îl ornezi cu frişcă bătută după imaginaţie sau, dacă doreşti, cu fructe din compot, bucăţi de ciocolată, cacao după gust sau foloseşti colorant alimentar.

image


Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg