Reţetele raw-vegan au tot mai mare căutare, asta pentru că acest tip de alimentaţie a fost adoptat de mulţi dintre cei care îşi doresc un stil de viaţă sănătos. Îţi propunem o reţetă delicioasă şi extrem de sănătoasă, un mix de dovlecel şi morcov, tăiat sub formă de fidea, totul combinat cu roşii deshidratate şi caju.

Ingrediente pentru Fâşii raw vegan din morcov şi dovlecel cu roşii deshidratate şi caju

  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel

Pentru sosul de roşii:

  • 1 roşie
  • 10 g roşii deshidratate
  • 1 ardei gras roşu
  • usturoi
  • 50 g caju crud
  • ulei de măsline
  • busuioc proaspăt
  • cimbru
  • sare şi piper

Mod de preparare Fâşii raw vegan din morcov şi dovlecel cu roşii deshidratate şi caju

Spală şi curăţa morcovii şi dovlecelul. Foloseşte un spiralator pentru a felia legumele şi a obţine fâşiile subţiri, sub formă de fidea. 

Apoi, prepară sosul din roşii, ardei, un căţel de usturoi, roşiile deshidratate, caju, la care se adaugă caju, puţin ulei de măsline, busuiocul, cimbrul. Pune totul într-un blender, adaugă sare şi piper pentru gust.

Adaugă peste fâşiile din morcov şi dovlecel sosul obţinut şi serveşte imediat.

Poftă bună! 

Loading...