Fasole verde cu usturoi la cuptor
Această reţetă este garnitura perfectă pentru mâncărurile cu carne de pui, peşte sau fripturi de porc. Nu contează ce găteşti în aceste zile, deoarece pentru masa de seară, această garnitură este ideală. Încearcă şi tu o porţie de fasole verde cu usturoi la cuptor.
Ingrediente
600-700 g fasole verde proaspătă, spălată şi tăiată la capete 4-5 căţei de usturoi, tocaţi sau mărunţiţi sare, după gust piper, după gust 1-2 linguriţe ulei de măsline
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Aşezi tecile de fasole verde într-un bol mare. Torni uleiul de măsline peste ele şi le amesteci. Condimentezi cu sare şi piper şi pui usturoiul tocat, apoi torni fasolea verde într-o tavă de copt. O dai la cuptor 17-20 de minute. Din când în când verifici dacă s-au făcut şi mai întorci tecile pe toate părţile. Când sunt gata, le serveşti imediat alături de preparate din carne.
Sursa + foto: mykitchencraze.com
Cea mai bună garnitură de broccoli cu parmezan la cuptor
Cea mai bună garnitură de broccoli cu parmezan la cuptor
Cea mai simplă garnitură de orez brun
Cea mai simplă garnitură de orez brun
Orez cu turmeric şi lămâie, cea mai bună garnitură pe care trebuie să o încerci
Orez cu turmeric şi lămâie, cea mai bună garnitură pe care trebuie să o încerci