Crap umplut la cuptor

1366290818 0858crap 20umplut jpeg

Ingrediente: un crap de 1,5 kg (al meu a fost mai mare, de 3 kg), 300 ml vin alb, 500 g ciuperci, 400 g roşii, o căpăţână de usturoi, 300 g orez, o ceapă, o lămâie

Mod de preparare

Cureţi peştele, îl speli şi îl presari cu sare. Îl laşi 15 minute timp în care cureţi şi speli ciupercile, le tai felioare şi le înăbuşi în ulei.

Peste ele adaugi orezul, ceapa tăiată mărunt, sare, piper, cimbru, verdeaţa. Aceasta va fi compoziţia cu care umpli peştele. Îi coşi burta şi îl aşezi în tava cu ulei. Adaugi vinul, usturoiul şi roşiile tăiate. Dai la cuptor pentru 40 de minute. Îl serveşti cald ornat cu felii de lămâie şi presărat cu verdeaţă.

de la Simona Andreea Negoiţă, Bucureşti



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg