O reţetă simplă care are un gust divin! Sosul alb împreună cu creveţii şi pastele sunt o combinaţie mai mult decât reuşită. În plus, nu ai nevoie de mult timp pentru pregătirea unui astfel de preparat.

Iată de ce ingrediente ai nevoie: 
1 kg paste fettuccini
1 lingură de unt
1 kilogram de creveţi- decorticaţi
4 căţei de usturoi
1 cutiuţă de smântână lichidă pentru gătit
1 lingură de pătrunjel
6 linguri parmzan
sare
piper

Într-o oală mare, pune la fiert apă cu sare şi lasă să clocotească, după care pune pastele şi găteşte-le timp de 8-10 minute, apoi scurge-le.
Într-o tigaie mare, găteşte creveţii şi usturoiul într-o lingură de unt topit pentru aproximativ un minut. Toarnă smântâna şi parmezanul şi amestecă încontinuu. Pune sarea şi piperul şi găteşte sosul până se îngroaşă.
Când a căpătat consistenţa dorită, combină pastele cu sosul, adaugă pătrunjelul şi serveşte preparatul cald.

Sursa: allrecipes

Loading...