Cum se prepară cel mai bun sos de hrean

sos de hrean jpeg

Anumite preparate din carne merg de minune cu un delicios sos de hrean. Dacă te-ai săturat de variantele din comerţ, de ce nu încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi? Este simplă şi rapidă, iar sosul se poate păstra la frigider 2 săptămâni.

Sos de hrean – Ingrediente

240 g smântână fermentată degresată sau cu un conţinut mare de grăsimi 3-4 linguri hrean ras, în oţet cu sare 1 lingură muştar de Dijon 1 linguriţă oţet din vin ½ linguriţă sare ¼ linguriţă piper alb măcinat 1 strop de sos Worcestershire, după gust 1 strop de sos picant, opţional

Sos de hrean – Mod de preparare

Amesteci smântâna, hreanul, muştarul, oţetul, sarea, piperul şi cele două tipuri de sos într-un recipient potrivit, până la omogenizare. Acoperi vasul şi îl laşi la frigider cel puţin 4 ore sau peste noapte, pentru ca aromele să se combine.

Sursa + foto: www.washingtonpost.com

www.washingtonpost.com