Cum se prepară cel mai bun sos de hrean

sos de hrean jpeg

Anumite preparate din carne merg de minune cu un delicios sos de hrean. Dacă te-ai săturat de variantele din comerţ, de ce nu încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi? Este simplă şi rapidă, iar sosul se poate păstra la frigider 2 săptămâni.

Sos de hrean – Ingrediente

240 g smântână fermentată degresată sau cu un conţinut mare de grăsimi 3-4 linguri hrean ras, în oţet cu sare 1 lingură muştar de Dijon 1 linguriţă oţet din vin ½ linguriţă sare ¼ linguriţă piper alb măcinat 1 strop de sos Worcestershire, după gust 1 strop de sos picant, opţional

Sos de hrean – Mod de preparare

Amesteci smântâna, hreanul, muştarul, oţetul, sarea, piperul şi cele două tipuri de sos într-un recipient potrivit, până la omogenizare. Acoperi vasul şi îl laşi la frigider cel puţin 4 ore sau peste noapte, pentru ca aromele să se combine.

Sursa + foto: www.washingtonpost.com

www.washingtonpost.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg