Piept de curcan cu cuşcuş aromat

1 shutterstock 53999083 jpg jpeg

Pentru o masă rapidă şi uşoară, îţi recomandăm această reţetă de piept de curcan cu cuşcuş aromat. Vei rămâne uimită de gustul delicios!

Ingrediente:

500 piept de curcan dezosat ulei sare piper zdrobit grosier oregano

Pentru garnitură

250 g cuşcuş

3 linguri suc de lămâie

380 g roşii cherry

3 castraveţi potriviţi

1 vârf de linguriţă de curcumă

ulei

sare

piper

Pentru decor

pătrunjel

rondele de ardei iute roşu

feliuţe de lămâie

Mod de preparare

Prepari cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe pachet. Îl scurgi, îl pui într-un bol şi-l amesteci cu ulei, zeamă de lămâie, curcuma, sarea şi piperul, după gust. Acoperi vasul şi-l dai deoparte. Speli pieptul de curcan, îl tai felii subţiri şi-l usuci pe şerveţele de bucătărie. Încingi puţin ulei într-o tigaie antiaderentă şi-l rumeneşti pe toate părţile. Pui carnea într-un vas şi o condimentezi cu oregano, sare şi piper zdrobit grosier, după gust. Speli roşiile cherry şi castraveţii. Le tai ca pentru salată.

Serveşti carnea de curcan cu rondele de ardei iuţi şi cu garnitură de cuşcuş. Adaugi castraveţii şi roşiile, presari pătrunjel tocat mărunt. Dacă vrei poţi servi cu o feliuţă de lămâie.

Dificultate medie

5 porţii

Timp de preparare: 1 h